Noul trend 2018

Mobila in 2018 pe comanda

Noul trend in mobila in 2018 este unul mai îndrăsneț pentru mobilierul casei tale. Se merge pe ideea nuanțelor tari și combinațiilor ieșite din tipar.

Ce aduce noul an?

Nuanțele de ultra violet navy, emerald green sunt culori cheie pentru anul acesta!

Daca pana in 2017 nuanțele pale erau baza designului interior, 2018 transforma radical intreaga paleta de culori. O decizie indrazneata tinand cont ca foarte multi ani au fost  ocolite!

Retro back in stile

Modele retro aduc un plus de eleganță casei, cel mai important este faptul că stilul retro pare mereu ”la modă”

Accesoriile sunt importante

Fie că alegi un mâner metalic care să ofere un extra glam camerei tale sau o pată de culoare în contrast cu mobila, anul acesta trebuie să fi mai îndrăzneț și să îmbini stilul retro cu cel modern!

Pat

Dacă pănă acum tablia patului se vroia cât mai mare,  acum patul parfect este compus dintr-o tablie joasă sau fara tablie cu noptire incluse in cadrul patului.

Au intrat în trend și chenarele de la pat, cu sau fără baldachim!

BucatArie

Dispare încet trendul bucătăriilor albe – se aleg din ce în ce mai mult nuanțele semi opace,  nuanțe subtile de gri. Negrul revine atât ca nuanță dominantă cât și ca accente petnru alte culori.

Se folosește contrastul între culori și dulapurile deschise in noul trend 2018

Echipa Mobstyle va poate ajuta sa creeati mobila pe care o doriti! Alaturi de noi puteti sa va adaptati noile tentinte stilului dumneavoastra. Datorita faptului ca lucram in prima faza cu modele 3D, veti vedea inainte de a da avansul cum va arata mobila!

Ia legatura cu noi pe Facebook, direct pe site Contact Mobstyle sau prin telefon! In urma discutiei vom stabili o intalnire, la care alaturi de echipa de consultanta Mobstyle veti creea un model 3D al mobiliei pe care o doriti! Dupa stabilirea dimensiunii, materialelor folosite, culorii si alegerea accesoriilor in 2 zile vi se va comunica pretul comenzii!

 

Please follow and like us:
0