Mobstyle – Mobila la comanda

Cu o istorie si o activitate continua de peste 10 ani de zile pe piata de design de interior a Romaniei, Mobstyle creeaza piese de mobila la comanda, aducand clientilor produse calitative, estetice si durabile.

Cine suntem noi?

MobStyle este o echipa unita si deschisa catre noile dorinte si cerinte ale clientilor nostri. Toate aceste proiecte de mobila personalizata sunt o oportunitate pentru a ne demonstra maiestria precum si calitatea serviciilor oferite. Pentru noi, fiecare client reprezinta o implicare maxima, personala, care reprezinta un nou pas catre proiectele de succes.

Trasaturile principale care stau la baza conceptului firmei MobStyle sunt calitatea si seriozitatea. Cand vine vorba de designul pieselor de mobilier, echipa MobStyle se face remarcata prin executia fara cusur a finisajelor, materialelor de inalta calitate folosite si a detaliilor.

MobStyle este un birou de design interior care a reusit sa isi creeze un portofoliu impresionant de piese de mobilier, o clientela fidela si un stil propriu care a devenit semnatura noastra.

In tot acest proces de continua dezvoltare, digitalizarea a insemnat doar un mic pas al maturitatii biroului, care a maximizat dinamica si seriozitatea serviciilor noastre. Pasiunea care face ca MobStyle sa mearga mai departe este legata strans de dorintele clientului.

Care este viziunea noastra?

Chiar daca pe tot parcursul unui proiect echipa noastra s-a axat pe crearea unor piese de mobilier personalizate, alcatuite din materiale premium pentru un mediu ambiental casnic, calitatea serviciilor noastre ne-a putut oferi si ocazia de a ne extinde.

Filosofia din spatele MobStyle include si adera la calitatea superioara a pieselor, fiind redata de soliditatea produselor facute pentru clienti.

Ce servicii oferim?

Consultanta design – Noi avem ca scop principal transformarea unui loc auster, gol si lipsit de orice emotie, intr-un loc estetic placut, ce transmite o stare de liniste si armonie prin elementele sale. Palete de culori si non-culori, tonuri slabe, nuante pastelate, care creeaza o armonie si ofera clientului o stare placuta in momentul in care se afla in camera respectiva sunt doar cateva exemple de sentimente pe care dorim sa vi le oferim. Piese de mobilier reprezentate prin volumetrii solide, fara ornamente inutile, cu decupaje fine si de efect reprezinta stilul nostru.

Dupa discutiile cu tine, noi vom gasi cele mai bune solutii pentru compartimentarea camerei si organizarea interioara a suprafetei spatiului. Consultanta pe care ti-o oferim se poate face prin urmatoarele metode:

  1. Solicitare de oferta, prin completarea formularului nostru, in urmatoarea etapa fiind preluat de unul din consultantii MobStyle
  2. Prin e-mail, cu ajutorul unei schite desenate, trimise in prealabil de tine
  3. La locatia ta, unde vom executa masuratori pentru proiect

 

 • La showroomul nostru, unde vei putea vedea si admira detaliile fizice si optiunile pentru care poti opta pentru fiecare piesa de mobilier in parte

 

Proiectare computerizata – MobStyle reprezinta in primul rand o munca de calitate. MobStyle va propune acum si un suport de proiectare deosebit si inovator:

  1. Masurarea spatiului interior si o discutie preliminara cu privire la mobila pe care o doresti. Poate vrei sa detii o mobila care sa fie formata din anumite detalii aflate intr-o anumita estetica in care doresti sa ai mobilat tot apartamentul / locuinta / casa. Noi suntem aici pentru a va satisface orice dorinta de acest tip. Iti stam la dispozitie cu executarea pieselor de mobilier unicat, in functie de stilul la care aderi.
  2. Randare 3D a proiectului cu Pro100. La MobStyle vei avea parte de serviciul de generare a unor proiectari in programul Pro100, pentru a testa mobila in ansamblul locuintei dumneavoastra. Acest program proiecteaza cu o acuratete maxima mobila dorita, astfel incat randarile ne vor ajuta impreuna cu dumneavoastra sa alegem cea mai buna varianta precum si cea mai atragatoare rezolvare a culorilor dar si designului pieselor de mobilier. Aceasta proiectie iti ofera o imagine fidela a realitatii asupra proiectului.
  3. Schita manuala. La alegerea ta, noi vom realiza si schite de mana in cazul in care ai o dorinta mai specifica asupra anumitor piese. Daca unele necesita o finisare mai atenta sau niste detalii, ornamentatii de o anumita factura, noi vom realiza si o redare tridimensionala.

 

 • De mentionat faptul ca toate serviciile enumerate mai sus sunt gratuite.

 

Transport si montaj – Transportul si montajul sunt de asemenea servicii gratuite. Un alt aspect ce trebuie mentionat este faptul ca este nevoie de un avans de 50 % inainte ca mobila sa fie livrata catre tine, acest lucru oferind posibilitatea de a initia procedura de livrare a comenzii. Astfel atat noi cat si tine vom putea sa avem incredere in rezultatele finale.

De ce noi?

Daca doresti un design profesionist, curat si executat de oameni cu o vasta experienta, te asteptam la MobStyle sa iti transformam caminul intr-unul mai primitor, mai modern si mai placut!

Please follow and like us:
0